У Дубно діти вивчали принципи ЗОЖ, а військовому збирали кошти на благодійному концерті

У Дубно дітям розповідали про ЗОЖ, а військовому збирали кошти на благодійному концерті

У рамках проєкту «Надія в дії» у м. Дубно 7 травня відбулися два соціальні заходи. Розважально-пізнавальна гра «Країна здоров’я» для дітей 5-12 років, а також благодійний концерт, під час якого відбувався збір коштів на протезування нижніх кінцівок воїна Дубенського гарнізону Ігоря Поліщука.

Холодна погода була найбільшою перепоною, проте це не завадило реалізувати заходи. Дітей було не так багато, як очікувалося, та все ж близько 100 юних відвідувачів пройшли маршрутом «Країни здоров’я». Вони дізналися багато цікавих і важливих принципів збереження свого здоров’я.

Слухаючи спікерів на станціях діти виконували завдання й отримували знання про важливість фізичних вправ, сонячного світла, чистої води, свіжого повітря, відпочинку, здорової їжі, стриманості, довіри до Бога.

Між переходами від однієї локації до наступної, дітей чекали захопливі та веселі ігри. Вони проходили через лабіринт, гралися з «парашутом», долали канатну переправу та ін.

«Дивлячись на щасливі обличчя дітей та зацікавленість батьків, можна зазначити, що програма їм дуже подобається. Вона є інтерактивною і всі брали участь, а не просто пасивно слухали» (пастор Сергій Чінко).

Після завершення «Країни здоров’я», яка тривала з 12 по 16 годину, о 18:00 розпочався благодійний концерт.

На ньому був присутній президент ЗК Василь Чопик, мер міста Дубно Василь Антонюк та побратими Ігоря Поліщука, для якого і був організований благодійний концерт.

За підрахунками на протезування було зібрано 19000 грн.

На сцені виступали Михайло Іващенко з Млинова, Яна Лагетко з Дубна та сестри Валерія й Ульяна Кулініч з Рівного.

Військові, що були присутні на концерті телефонували Ігорю Поліщуку який був розчулений заходом, що відбувався на його підтримку.

 

Петро Філатов

Фото: Петро Філатов

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.