Посібник з вивчення Біблії в Суботній школі на 4 квартал 2023 року “Божа місія – моя місія”

Посібник з вивчення Біблії в Суботній школі на 4 квартал 2023 року “Божа місія – моя місія”

Божа місія – моя місія

Багато років тому один з адвентистських журналів опублікував притчу про жахливе болото. Через це болото вела стежка, прямуючи якою люди часто падали й тонули. Їхні передсмертні крики було чути в сусідньому селі. Це було жахливо!

Жителі села зібралися на раду. Вони представили різні теорії і документи, які аналізували причину та пропонували рішення. На раду збиралися регулярно й обговорювали «болотну проблему», проте так нічого й не робили. Минали роки, а дискусії тривали. На цю тему було написано дисертації, виступали почесні лектори. Проводили спеціальні розпродажі, щоб зібрати кошти для тих, хто пожертвував стільки годин, сидячи на цих зборах. Зрештою, зібрали гроші на будівництво звукоізольованого конференц-залу, щоб крики тих, хто заблукав і помирає у болоті, не заважали обговоренню. Однак ніхто нічого не зробив, аби допомогти тим, хто потрапив у біду. Ніхто нічого не зробив, щоб запобігти загибелі ще більшої кількості людей. Члени рад лише розмовляли

Завантажити PDF (456 КБ) та DOC (599 КБ) посібник з вивчення Біблії в Суботній школі на 4 квартал 2023 року “Божа місія – моя місія”

1 коментар
  1. Андрій
    Андрій says:

    Дякую вам за можливість користування посібником в досі. це важливе для Господа і ближніх служіння. Божих вам благословінь брати і сестри.

    Відповіcти

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.