В останній день програми «Єдина надія» у Львові охрестилося четверо осіб

В останній день програми «Єдина надія» у Львові охрестилося четверо осіб

В суботу 20 квітня, в день завершення програми «Єдина надія», яку проводив Едді Перес у Львові, охрестилося четверо осіб. Двоє чоловіків з центральної львівської громади та ще двоє з громади міста Сокаль.

Олександр Вурба та Павло Іванів вже тривалий час відвідують адвентистську церкву. Пан Олександр, підприємець з Харкова, приїхав до Львова з початку повномасштабного вторгнення й два роки проживав при місцевій церкві. У рідному місті мав фірму, яка спеціалізувалася на пошиттю одягу. Після знайомства з пастором Русланом Бабієм, не лише зацікавився адвентистським вченням, але й возив гуманітарну допомогу до Куп’янська та Харкова. Безпосередньо готуючись до хрещення, пан Олександр кинув палити й відмовився від роботи в суботу.

Пан Павло, син парафіян львівської адвентистської громади вже понад 5 років відвідує богослужіння. Тривалий час в нього були питання, на які він не міг знайти відповіді, що й стримувало його від рішення охреститися. Та Едді Перес під час вечірніх зустрічей зміг пояснити теми, які турбували юнака та розсіяти його сумніви.

Володимир Павлів та Роман Багрій, відвідують богослужіння в громаді міста Сокаль. Досліджувати Біблію з паном Володимиром почав пастор Петро Горбачевський, а продовжив пастор Станіслав Ношин. Спілкування проходило у форматі особистих зустрічей та телефонних розмов.

Пан Роман зацікавившись адвентистським вченням, також виявив бажання охреститися. З ним підготовку до хрещення пастор Станіслав проводив як при індивідуальних зустрічах, так і у форматі малих груп та спілкування вдома, в колі сім’ї.

Програма «Єдина надія» стала свого роду останньою цеглиною, закладеною в рішенні охреститися для всіх чотирьох чоловіків. Крім того. Ще п’ятеро осіб виявили бажання долучитися до адвентистської церкви. Подібні програми й проєкти для одних людей стають можливістю втілення в життя бажання, яке вони виношували в собі тривалий час, для інших — приводом переосмислити своє життя та погляди.

Станіслав Ношин

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.