Молодь Львівщини отримувала відповіді на свої запитання

Молодь Львівщини отримувала відповіді на свої запитання

Чергова молодіжна зустріч формату «Питання – відповіді» пройшла у Львові 4 листопада. Понад 120 осіб заповнили зал громади «Вічне Євангеліє», щоб поставити запитання служителям.

Для відповідей на запитання молоді були запрошені три пастори Львівської області, Антон Баранник, обласний молодіжний керівник, пастор громади в місті Самбір, Петро Остапчук, пастор громад Стрий і Миколаїв та Валентин Дяченко, пастор громад Дрогобича й Борислава.

Особлива атмосфера зустрічі була створена за допомогою музичних творів у виконанні гурту «Нове ім’я».

Молоді люди могли анонімно поставити запитання, яке їх цікавить і отримати розгорнуту відповідь. Хочеться згадати деякі з них.

Одне із запитань адресоване Антону Бараннику звучало наступним чином: «Чи можна вживати каву? Якщо ні, то де це написано в Біблії?». Спікер навів уривок із Першого послання апостола Павла до Коринтян 6:12-14, у якому Павло стверджує, що все можна, та не все є корисним. На підтвердження цих слів були процитовані слова християнської авторки Еллен Уайт про те, що «Тривале вживання цих подразників нервів викликає головний біль, безсоння, прискорене серцебиття, нестравність, тремтіння та багато інших розладів, оскільки вони виснажують життєві сили… ».

Тож підсумовуючи свою відповідь, Антон Баранник підтвердив, що прямої заборони у Біблії немає, проте, здоровий глузд та здоров’я підказує нам як ставитися до цього напою.

До Петра Остапчука  звернулися із запитанням щодо використання декоративної та доглядової косметики. У відповідь він звернув увагу на книгу Буття та нагадав, що Бог створив людей ідеальними, без потреби будь-якого втручання з метою корекції зовнішності. Звичайно, Біблія не забороняє використання косметики, але принцип скромності повинен бути на першому місці.

Також важлива мотивація у використанні косметики. Якщо мета людини привертати увагу до себе, то це є тривожним дзвіночком. Згідно зі словами апостола Петра, головним повинен бути не зовнішній вигляд, а характер. Створити задовільну для себе й інших обгортку простіше, ніж сформувати чесний, християнський характер. У цьому допомагають читання Біблії, молитва, діла милосердя й доброти.

Крім цього, Бог дав принципи здорового способу життя, котрі також дуже добре впливають на здоров’я і зовнішність.

Зоряна Пашковська

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.