Конгрес ForwardTeam у Тячеві зібрав 70 юних лідерів із заходу України

Конгрес ForwardTeam у Тячеві зібрав 70 юних лідерів із заходу України

У тячівській школі “Щасливе місто” з 29 по 31 березня форварди з Волині, Рівненщини, Львівщини та Закарпаття об’єдналися, щоб славити величне ім’я Господа. Школа гостинно прийняла учасників, надавши їм приміщення та можливості для духовного зростання.

У п’ятницю близько 40 форвардів зібралися на Вечерю Господню, де з благоговінням брали участь в омиванні ніг та споживанні символів (хліба й виноградного соку). Перед вечерею лідери форвардів організували хресну дорогу, під час якої учасники відвідали декілька станцій: омивання ніг, таємна вечеря, Гетсиманія, зрада, розп’яття. Цей духовний шлях допоміг глибоко пережити події останніх днів життя Ісуса Христа. Завершився вечір спільним славленням Господа в піснях та роздумами над великою жертвою Спасителя.

Суботній день розпочався з молодіжного ранкового служіння та суботньої школи, де юнаки та дівчата могли збагатити свої знання про Бога. Після невеликої перерви прозвучала проповідь, що надихала та давала відповіді на важливі питання.
Розуміючи, що деякі теми підліткам складно озвучити вголос, команда організувала анонімні форми для запитань до спікерів: Івану Романюку від хлопців та Вікторії Романюк від дівчат. Це дало можливість юнакам та дівчатам отримати щирі та відверті відповіді на теми, що їх хвилюють.

Після обіду форварди мали можливість прогулятися мальовничим Тячевом, поспілкуватися та краще познайомитися один з одним.

На цьому субота не завершилась. Ввечері була створена ще одна анонімна форма, через яку підлітки мали можливість поставити запитання про стосунки, сімʼю та шлюб. Завершенням дня стала молодіжна зустріч, на якій форварди змогли обмінятись враженнями за день.

Неділя на конгресі ForwardTeam розпочалася з двох лекцій: про доктрини адвентистської церкви та про фінанси. Ці лекції допомогли молодим лідерам розширити свій кругозір та здобути практичні знання, що знадобляться їм у житті.
Після лекцій настав час прощатися. Форварди попрощалися з новими друзями, з якими протягом двох днів ділилися досвідом, знаннями та емоціями. Поприбиравши приміщення, яке займали, юнаки та дівчата з надією на нові зустрічі поїхали додому.

«Привчай юнака до дороги його, і він, як постаріється, не уступиться з неї» (Приповісті 22:6). ForwardTeam – це не просто черговий проєкт, а ініціатива, що має значення для розвитку церкви та підготовки нового покоління лідерів. Ми глибоко віримо, що Господь благословив цей рух і веде його. Саме тому ми щиро молимося за наших студентів, просячи у Бога мудрості, знань, сили та стійкості віри для них. Ми також молимося про процвітання та розширення цього руху, щоб він охопив ще більше молодих людей і мав значний вплив на духовне життя церкви. І будемо безмежно вдячні, якщо ви також будете згадувати про ForwardTeam у своїх молитвах. Ваша духовна підтримка має величезне значення для нас і для всіх учасників цього проєкту. (Анна Дуда)

Анна Дуда

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.