Про центр оздоровлення та відпочинку “Барвінок”

’’Барвінок’’ – це затишний центр відпочинку, який розташовано на львівщині. М’який біоклімат прикарпаття, цілюще іонізоване повітря озер, багатство зелені букового лісу, розмаїття квітів та неперевершений спів лісових птахів – це те середовище, в яке хочеться зануритись знову і знову. Наш заклад – це прекрасна можливість поєднати відпочинок в комфортних умовах з ефективним оздоровленням.

Символіка логотипу

Назва пансіонату досить символічна. “Барвінок” – це символ української культури. Ним прикрашали весільний коровай, вплітали у вінки дівчата. Він зеленіє навіть під снігом. Барвінок є символом кохання та життєвої сили. І недарма санаторій названо так, адже хто хоча б один раз побував в нашому закладі, відчує на собі оновлюючу життєдайну силу через люблячі руки турботливого персоналу. Тут ви відновитесь і духом, і тілом , а також знайдете справжніх друзів.

Комплексна програма

Команда кваліфікованих досвідчених працівників оздоровчого центру “Барвінок” пропонує нашим гостям програму, завдяки якій Ви зможете не тільки позбутися фізичних недугів, а й здобути душевну рівновагу. Процедури призначаються лікарем для кожного індивідуально. Даний заклад використовує медикаменти тільки в екстремальних ситуаціях. Тож базова програма побудована так, щоб максимально підвищити ресурси здоров’я власного організму всіма заходами здорового способу життя. ’’ Людський організм – найдосконаліша система, що саморегулюється й самооновлюється. Не заважайте йому своїм нездоровим способом життя, і він віддячить вам гармонією повного духовного, психічного та фізичного здоров’я’’. (Г.Шаталов) Програма оздоровлення базується на 8 принципах здорового способу життя (вода, сонце, свіже повітря, здорове харчування, фізичні вправи, відпочинок, стримання, душевна рівновага). В комплексі з простими методами лікування програма довела свою ефективність у профілактиці та лікуванні таких захворювань, як:

-серцево-судинні захворювання( гіпертонія, інфаркт, інсульт….)

– захворювання опорно-рухового апарату,

– шлунково-кишкові захворювання,

– цукровий діабет,

– надмірна вага,

– депресія,

-стрес.

Що ми пропонуємо: консультації кваліфікованого лікаря-терапевта, гідропроцедури (душ Шарко, циркулярний душ, ванни, контрастні ванни для рук та ніг, сауна…), масаж, фітотерапія, інгаляції, заняття на доскі Євмінова, здорове вегетаріанське харчування, кулінарні класи, гімнастика для хребта, заняття для покращення зору, маски для лиця, лекції лікаря, семінар на тему “як досягнути внутрішнього миру не залежно від обставин”…

Лекції про здоров’я

Наш організм працює на певних законах і принципах. Знаючи основні потреби та особливості природних механізмів свого тіла ви зможете вберегти себе та своїх близьких від багатьох проблем та хвороб. Як запобігти захворюванням та зробити життя більш якісним та щасливішим? Що робити, якщо у вас вже цілий букет болячок, або ви втомилися боротися від хронічних захворювань? Та навіть якщо ви почуваєте себе повністю здоровим, лекції будуть і для Вас надзвичайно цікавими та пізнавальними. Завдяки цій життєвоважливій інформації ви зможете допомогти і собі, і своїм рідним. Кажуть, ворога потрібно знати в лице, щоб з ним боротися. Тож наші спеціалісти охоче поділяться з вами своїм досвідом. Тут ви зможете наглядно побачити все на слайдах, зробити цікаві нотатки і навіть придбати необхідну літературу.

Ранкові натхнення

Згідно з висновками психологів багато проблем із здоров’ям – це біль і страждання душі, які не знайшли іншого виходу, крім як через тіло. Лікарі давно погодилися з тим , що всі хвороби походять через порушення у психічній і духовній діяльності людини і нервовій системі. Щоранку гості нашого закладу мають чудову нагоду відкрити для себе секрети щастя та благополуччя. Як вберегти себе від неприємностей та як зарадити собі, якщо ви вже втратили душевну рівновагу? Де шукати зміст життя і як зробити його повноцінним? Про це та набагато більше Ви дізнаєтеся на ранковій зустрічі з духовним наставником.

Наша адреса: м.Новий Розділ, Миколаївський район, Львівська обл.

Телефони: +380931481514; +380973898181; +380508866166;

Email:
info@barvinok.life

Схема проїзду:

1. З жд вокзалу м. Львів  маршрутка 10, їхати до зупинки Стрійський автовокзал.

2. На Стрійському автовокзалі маршрутка 555 до Нового Роздолу.

3. В Новому Роздолі ми зустрічаємо и підвозим прямо в оздоровчий центр.

2 коментарі
  1. Надіч
    Надіч says:

    Я дуже рада, що побувала в цьому санаторію!
    Уважний, чуйний, віруючий медперсонал. Надзвийно смачне, різноманітне і корисне харчування. Духовне натхнення, ЛФК, корисні поради… Все надихає і додає стимулу міняти свій спосіб життя

    Відповіcти
  2. Ірина Виноградська
    Ірина Виноградська says:

    Була у санаторії три рази.Дуже гарний відпочинок!!! Смачно,приємно,гарно,затишно!
    Відпочинок,реабілітація,натхнення! Це те,що я отримала в цьому місці.Дякую Богу за маленький рай і можливість відпочивати і лікуватись! Нехай Бог
    благословить персонал і цю справу!!!
    Дякую!!!

    Відповіcти

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.