Четвертий зимовий зліт слідопитів. Спали в снігу

Четвертий зимовий зліт слідопитів. Спали в снігу

Зима! Для багатьох, це місяці коли не хочеться виходити з теплого приміщення і є мінімальне обмеження виїздів на природу. Але, таке життя не для Слідопитів. Адже вони постійно навчаються різним активним видам занять і шукають спілкування один з одним та з Богом у різних обставинах життя.

      І саме тому з 17 по 20 лютого 2019р. наставники, інструктори, директори і  підлітки з’їхалися на IV Зимовий зліт слідопитів під горою Плай, яка знаходиться на Боржавському хребті у Воловецькому районі в Закарпатті.  Учасники приїхали з різних областей України. Тут були і з Півдня і з Київської області, з Поділля, ну і звичайно з Заходу.

    Програма зльоту включала в себе практичні навчання по будівництву зимових сховищ, таких як “Іглу” та сніжна “берлога” і проживання в них, в продовж трьох ночей. Ті, хто викопав чи збудував таке сховище, тепер знають, що у кіно і в реальному житті  вижити в снігу, це  зовсім не одне і теж.

    Також кожний ранок ми починали з співу гімну слідопитів та духовних роздумів над Словом Божим, які надихали нас до застосування християнських цінностей в екстремальних умовах. Далі мали змогу проходити базові навички з альпінізму, піднялися на гору Високий Верх (1598м), спілкувалися біля вогнища і просто насолоджувалися краєвидами Українських Карпат.

      Чотири дні промайнули дуже швидко. Кожен учасник отримав пам’ятну нашивку про зліт і роз’їжджаючись додому вже планував, що потрібно змінити у підготовці на наступний рік і як змотивувати ще більшу кількість слідопитів приїхати в наступному році.

     Отже, Слава Богу за особливі досвіди, за знайомства та навички здобуті у ці дні. І надіємося на скору зустріч на весняному практичному навчанні слідопитів на базі “Барвінок”.

Учасник зльоту слідопитів. Андрій Савін.

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.