Forwart Team

Forwart Team

В суботу 18 травня в 1-ій громаді міста Львова пройшло урочисте служіння. У ньому активну участь взяли учасники Forwart team. Що це таке? Це команда звичайних підлітків, які вчаться бути справжніми лідерами. Запроваджений в Києві, цей проект створений спеціально для розвитку і навчання молодих людей. Учасники зустрічаються раз в місяць і, разом зі своїм наставником та іншими цікавими спікерами, постійно дізнаються щось нове. Будування відносин з людьми, правильна організація свого часу, важливість молитви, – ось ці хвилюючі питання, які піднімають на лекціях, і це ще далеко не все. Після кожної зустрічі команді дають завдання, на виконання якого вони мають місяць. Прочитати духовну книгу чи взяти участь в новому служінні в церкві, і багато інших завдань, які можна назвати справжнім викликом для учасників.

Саме тут вони в дружньому колі співають пісні, вивчають Біблію, розвивають свої таланти і долають свої страхи. А наставники і спікери підтримують у них зерно духовності і допомагають їм зростати.

2 роки навчання пройшли, і в честь випуску майбутні лідери, згуртувавшись разом, на сцені 1-ої Львівської громади прославляли Бога своїм співом і ділились духовними досвідами. А ділитись і справді було чим, бо зміни відбулись у кожному!

Ліза Оліярник

 

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.