Після євангельської програми у оздоровчому центрі «Барвінок» охрестилось троє людей

Після євангельської програми у оздоровчому центрі «Барвінок» охрестилось троє людей

В оздоровчому центрі  “Барвінок” з 24 червня по 3 липня відбулася євангельська програма. Уже два літа поспіль відпочиваючі  на заїзді дізнаються про «минуле сьогодення та майбутнє» з уст  красномовного євангеліста  Андрія Шамрая. Учасники даної  програми, позитивно відгукуються про ці біблійні лекції. Найчастіше  можна було почути такий висловів: «як доступно, цікаво і легко говорить проповідник».

Андрій Олександрович дійсно вкладав, як кажуть, «свою душу» при викладі теми. Інформація яка звучала, побуджувала задуматись, то доводила до сліз, а іноді визивала сміх бо звучала трішки з гумором. Цікаві археологічні  та історичні данні, фотографії на слайдах, біблійні факти,  ніби як в реальності поринали присутніх в минуле, допомагали зрозуміти свій стан в сьогоденні та надихали прагнути майбутнього.  Ці цікаві чудові лекції щоденно зупиняли звичайний буденний ритм відпочинку. Адже усі присутні, як зазвичай, мали змогу оздоровлювати свій організм: здоровим харчуванням, масажем, душ шарко, оздоровчими ваннами, масками для обличчя, сауною, а також ранковими фізичними вправами, та свіжим лісовим повітрям.

Цікавою родзинкою табору стали відео-виступи наймолодших учасників. Щоденно вони зі своїми наставниками Борсуковою Оксаною та Дариною, вивчали одну із притч Ісуса Христа, а її застосування,  діти відображали у відеороликах. Це було дуже повчально, цікаво, весело, і заставляло задуматись. Після таких захоплюючих наочних уроків, діти мабуть ніколи не забудуть  притч Ісуса Христа і їх значення.

І звичайно ж, найбільшим святом табору було хрещення, де ще троє дочок Бога заключило з ним заповіт. Поділившись своїм досвідом одна із охрещених Анна з Кобилецької Поляни, розповідає, що в  день хрещення вставши в ранці вона була впевнена, що якщо й вона похреститься то точно не у цей день, а в майбутньому, у колі своїх рідних, знайомих. Але при останньому заклику проповідника, ніби якась невидима сила підняла її і поставила на сцені. Прийнявши водне хрещення вона була надзвичайно щаслива і вдячна Богові, який вивів її таким чудесним способом.

     Кожен із вас має можливість побувати на подібній програмі, з 13 по 23 листопада 2019 року, якщо знайде хоча б одну людину, яка цікавиться Писанням, але не є членом церкви Адвентистів Сьомого Дня, і на власні очі та вуха відчути і побачити ту атмосферу, яку відчувають її учасники.

Віталій Мелесь

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.