У Тячеві навчалися  молодіжні лідери

У Тячеві навчалися  молодіжні лідери

З 22 по 24 жовтня 2021 року у мальовничому прикордонному містечку Тячів, що на Закарпатті, відбувся конгрес молодіжних лідерів конференції під гаслом «Віра гори рухає». 3 дні учасники конгресу здобували нові знання і практичні навички по роботі з молоддю у помісних громадах, де вони звершують служіння.

В п’ятницю ввечері конгрес розпочався з спільного прославлення Бога, молитви і першого семінару про критичне мислення. Молоді люди, поділившись на групи, шукали інформацію про це поняття, а потім спікер – Ярослав Черепін все підсумував. В суботу молодіжні керівники і їх помічники змогли на собі випробувати новий формат суботньої школи від Олександра Коропця, що в майбутньому має допомогти проводити цей вид служіння більш ефективно, корисно і цікаво. Після обіду всі мали можливість вийти на спільну прогулянку, насолодитися красою гір і спілкуванням один з одним. Особливо цікавими стали семінари про Instagram Story і «Пересадку серця», коли абсолютно кожному довелося робити вибір, ціною в життя.

Всім відомо, що будь-яка програма планується під певну категорію населення, проте не кожен вміє правильно визначати цю цільову аудиторію і, більш того, створювати проекти, що задовольнятимуть потреби населення. На практичному семінарі з Ярославом Черепіном була змога не лише почути важливу інформацію з цієї теми, але і, власне, спробувати використати здобуті навички на практиці. Протягом всього часу була можливість написати своє анонімне питання, на які були дані відповіді перед роз’їздом.

Кожен ранок розпочинався з духовного натхнення Євгена Альохіна і спільної молитви. Цікаві досвіди, історії з життя і духовні істини залишилися в пам’яті завдяки їх доступності і образності.

Конгрес підійшов до свого завершення. Щасливі і натхненні ми поїхали по домівкам, з новими силами та ідеями щодо нашого служіння!

Мельничук Даша

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.