Мукачівська молодь зустрілась в арт-кафе «На паузі»

Мукачівська молодь зустрілась в арт-кафе «На паузі»

28 листопада 2021 р. на базі першої мукачівської громади відбулося відкриття арт-кафе «На паузі». Сама назва говорить за себе – необхідний час поставити швидкоплинність життя та роботу на паузу і відпочити в хорошій атмосфері і в колі цікавих, веселих, вірних Богу людей – що молодь і мала можливість зробити, відвідуючи мукачівське арт-кафе.

На зустріч прийшло близько 20 чоловік та рівно о 18:00 вона розпочалася. Були присутні молоді люди з Мукачева та с. Бобовища.

Під час проведення усі разом співали пісні «Свечи зажжем» та «А я спокоен, я отдыхаю» під супровід гітари та фортепіано. Берецкі Анастасія акомпонувала, граючи на музичних інструментах та співаючи пісні.

Перша зустріч була присвячена темі відпочинку: як його проводити, які види відпочинку молоді до вподоби, скільки потрібно. Вищезгадані питання піднімалися у вигляді ігор і вікторин. Хлопці та дівчата обмінювалися думками, які плюси та мінуси мають різні види відпочинку. Відвідувачів розділили на дві команди. Одна повинна була називати плюси, а інша команда – мінуси. Завдяки харизмі ведучих, Грещук Данила та Єлизавети, ігри і дискусії проходили дуже весело та активно. Також молодь грала в гру «Хто я?».

Кожен із присутніх міг насолодитися смачною їжею яку приготували організатори арт-кафе власноруч: бутерброди, салати, панкейки та ін.

Міні проповідь мав пастор громади «Еммануїл» м. Мукачева, Берецкі Владислав. На духовній частині було звернено увагу на те, як Ісус ставиться до відпочинку та на практичні поради стосовно його проведення, виходячи з тексту Марка 6:31, де Ісус радить Своїм учням трохи відпочити.

Першій зустрічі передували тижні підготовки, пошуків ідей та мозкового штурму. А декілька днів перед відкриттям були підготовкою декорацій, кінцевим редагуванням сценарію.

Відвідувачі були приємно вражені атмосферою та якістю підготовки до проведення арт-кафе. Зал у буквальному сенсі сяяв – особливу романтичну, домашню атмосферу створили завдяки численним гірляндам та свічкам – саморобні хмари та місяць з підсвіткою, сяючі зірки – всі декорації були виготовлені чи закуплені учасниками команди.

«Просто чудова атмосфера» – один із найпопулярніших відгуків.

У кінці зустрічі кожен охочий міг написати на стікерах свої враженнями та прикріпити до дошки відгуків; пофотографуватися у спеціально виділеній фотозоні.

На наступні зустрічі команда арт-кафе «На паузі» чекає ще більше гостей та друзів, які бажають розділити з нею переваги молодіжного християнського відпочинку.

Берецкі Владислав

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.