Заява Адвентистської церкви в Україні щодо катастрофи на Каховській гідроелектростанції

Заява Адвентистської церкви в Україні щодо катастрофи на Каховській гідроелектростанції

Церква адвентистів сьомого дня в Україні висловлює співчуття жителям південних регіонів і всім постраждалим внаслідок руйнування Каховської ГЕС.

Адвентистська церква нагадує про відповідальність усіх людей перед Богом за їх вчинки, в тому числі щодо навколишнього середовища. Як свідчить Святе Письмо, невідворотно прийде час “прийняти суд мертвим і дати нагороду Божим рабам: пророкам, святим і тим, хто боїться Твого Імені, малим і великим, і знищити тих, хто нищить землю” (Об’явлення 11:18).

Адвентистська церква в Україні продовжує служити постраждалим.

У районах затоплення здійснюються евакуаційні заходи; адвентисти-волонтери, а також співробітники Адвентистського агентства допомоги та розвитку — благодійного фонду ADRA Україна, надають допомогу постраждалим.

Наголошуємо, що вирішення болів людства вимагає зміни свідомості кожної людини. Саме цього вчить Євангеліє Христове. Кожен з нас може стати підтримкою для ближніх у скрутні часи, допомагаючи у розв’язанні нагальних проблем, надаючи притулок, задовольняючи потреби у речах і продуктах першої необхідності. Українське суспільство має продовжувати допомагати одне одному, без огляду на національне чи расове походження, соціальний статус чи релігійні переконання.

Продовжуємо молитися за постраждалих та допомагати долати наслідки цього лиха.

Пресслужба Адвентистської церкви в Україні

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.