Зимовий табір «Пісочний» збирав друзів

Зимовий табір «Пісочний» збирав друзів

У найкращих традиціях молодіжний табір “Пісочний”, що проходив з 27 липня  по 5 серпня  у селі Згорани на Волині, 4 грудня зібрав своїх учасників на зимовому з’їзді в м. Ковелі. Близько 120 молодих людей присвятили час  тому, щоб нагадати собі про чудові моменти літа, особливий зв’язок із Богом та спілкування в дружньому колі.

Вечірнє служіння було присвячене прославленню нашого Творця, і особливим його зробив гурт “SkyLaud”, студенти з м. Бучі. Натхненний спів та інструментальна музика створили неймовірну атмосферу.

Не обійшлося без гостей: Василя Чопика, керівника Західної конференції, Олександра Коропця, очільника молодіжного відділу, Миколи Рябенка, секретаря Церкви в Західній Україні. Вони звернулися до табірчан зі словами підбадьорення, дали позитивні настанови. З чудовими ведучими, серед  яких був і директор табору Сергій Шпак, ніхто не міг занудьгувати!

Після вечірнього служіння відбулася неофіційна частина з’їзду. Ігри, конкурси, вікторини, відео з літніми спогадами, смачна вечеря – і це лише мала частина того, чим мала змогу насолодитися молодь. І, звісно ж, спів для Небесного Батька об’єднав усі серця в одне.

Табір “Пісочний” – невід’ємна частина життя західної молоді.

Юлія Григорович

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.