Молодь Закарпаття відновила проведення вікторин

Молодь Закарпаття відновила проведення вікторин

15 квітня 2023 року у с. Ільниця відбулася перша за останні 3 роки біблійна вікторина для молоді по книзі пророка Єремії. Близько 30 учасників команд декілька місяців активно готувалися, досліджували біблійну книгу Єремії, читали посібник та проходили тести, які розміщувалися у телеграм чаті “Transkarpathia Youth” молодіжним керівником Закарпатської області Прокопцем Станіславом.

На момент проведення вікторини було організовано 6 команд з наступних громад: Ільниця, Іршава – 2 команди, Тячів, Бобовище, Мукачево – збірна команда з трьох громад.

Ведучим вікторини був Прокопець Станіслав. Суддями – пастор Берецкі Владислав та гість, ведучий програм “В контексті” та “Філософський камінь” на телеканалі “Надія”, Артем Щербанюк.

Вступне слово привітання та роздуми зі Слова Божого виголосив керівник молодіжного служіння Західної конференції, Староста Михайло.

Вікторина по книзі пророка Єремії проходила у 4 етапи:

  1. Тестові питання, які отримав кожен учасник команд.
  2. Питання з різних сфер книги Єремії, як-от: символи книги Єремії, імена з книги Єремії, пам’ятні тексти…
  3. Кожна команда, готуючись до вікторини, приготувала 2 питання для інших команд. Третій етап полягав у тому, що команди один одному ставили приготовані запитання.
  4. Конкурс капітанів, під час якого капітани команд відповідали на питання.

За результатами 4 етапів 3 місце отримала команда громади Іршава.

Друге місце згідно з кількістю набраних балів було забране командою міста Тячів.

Перше місце з великим відривом зайняла команда села Ільниця.

Кожна з команд була нагороджена грамотою за активну участь. Командам, що зайняли призові місця також видали грамоти, а за перше місце – сертифікат на знижку при поїздці до молодіжного табору протягом літніх місяців 2023 року. Нагороджені також були капітани команд.

Берецкі Владислав

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.