АНОНС: Радіо «Голос Надії» виповнюється 28 років!

АНОНС: Радіо «Голос Надії» виповнюється 28 років!

Перше християнське радіо в Україні вже 28 років мовить в етері. Запрошуємо слухачів приєднатися до свята та розділити нашу радість. 17 травня проведемо разом день у прямому етері. З 8:00 до 22:00 можна не тільки почути святкові випуски програм, але ще й споглядати роботу команди у студії. Відеострім доступний на Ютуб-каналі радіо та сторінці Фейсбук.

17 травня о 8:00 можна зазирнути за лаштунки радіоетерів, дізнатись більше про команду, проєкти та програми у прямому етері телеканалу «Надія» програма «Ранок надії».

20 травня о 18:00 відбудеться благодійний концерт у Львові. Улюблені виконавці та команда радіо створять настрій цього вечора та познайомляться зі слухачами наживо. Важливою метою є благодійний збір на волонтерську ініціативу для команди «Відчайдушні». Завітайте на подію 20 травня о 18:00 вул. І.Багряного, 38, Львів. Або приєднуйтесь до відеостріму на Ютуб-каналі радіо та сторінці Фейсбук.

Радіо «Голос надії» – перше християнське радіо в Україні. З початком повномасштабного вторгнення, прямоетерна студія працює у Львові, також програми виготовляються у Вінниці, Чернівцях та Полтаві. Радіо у партнерстві реалізує соціальні, освітні та музичні проєкти. Слухати радіо можна на сайті, у застосунку, в Ютубі та на 9 фм-хвилях.

Дізнатись більше за посиланням https://linktr.ee/radiohope.

 

Єлизавета Кузніцова

 

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.