У Львові табірні команди провели тренінг, присвячений організації таборів

У Львові табірні команди провели тренінг, присвячений організації таборів

14 травня 2023 року у місті Львів під керівництвом молодіжного керівника конференції Михайла Старости відбувся тренінг табірних команд. Тут зібралася молодь з різних куточків Західної Конференції: Луцьк, Жовква, Володимир-Волинський, Бобовище, Берегово, Іршава, Львів, Дубно, Виноградів. Було присутньо 55 учасників зустрічі.

Молоді люди зібралися, щоб надихнутися, навчитися і вдосконалитися у табірному служінні.

Почалась зустріч з духовної настанови від президента Західної Конференції Василя Чопика.

На тренінгу спікерами були Петро Ратич, Світлана Савіна, Анатолій Капітан, Андрій Конашук, Сергій Скоропадський, Анастасія Манік, Вікторія Черняк. Кожен з них мав змогу поділитися своїми досвідами та знаннями у сфері табірного служіння.

Молодь дізналася про ефективність роботи табірної команди, духовну та фізичну підготовку її учасників. Вони удосконалювали навички написання духовних уроків, обговорювали чим зацікавити дітей на таборі, спілкувалися про експерименти та загальнотабірні ігри, 10 заповідей табору та інші важливі теми.

Зустріч пройшла цікаво, натхненно, корисно та повчально. У всіх присутніх залишилися хороші спогади, новий матеріал для засвоєння та мотивація долучатися до табірного служіння.

«У ревності не лінуйтеся, духом палайте, служіть Господеві» (Рим. 12:11).

Юліанна Павлище

Фото: Юліанна Павлище

 

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.