Плоди євангельської програми у Демидівці: шлях до Бога тривалістю 20 років

Плоди євангельської програми: завершився шлях до Бога, упродовж 20 років

Близько 20 років тому мама Анатолія Тимощука охрестилася в адвентистській церкві селища Демидівка. Йому тоді було 25 років. Він спілкувався з пастором Петром Горбачевським, відвідував богослужіння. Але поступово зв’язок втрачався.

Він почав їздити на заробітки. З’явилася звичка випивати. У той період Анатолій отримав травму обох ніг, а пізніше померла його дружина. Здавалося, що життя руйнується на очах. Мама вийшла заміж за чоловіка, якого духовність не цікавила й покинула церкву.

Пройшов час. Донька Анатолія охрестилася у Церкві християн віри євангельської – п’ятидесятників. Вона запрошувала туди й свого батька, але він вагався. Майже рік тому Анатолій вирішив залишити руйнівний для нього спосіб життя. Він почав читати Біблію, вирішив дотримуватися суботи, й молився, щоб Бог дав йому знак, яку церкву обрати.

Через декілька тижнів до нього прийшов літературний євангеліст Федір Полігонько. Анатолій зрозумів, що це відповідь на молитву. Ввечері до Анатолія разом з Федором прийшов пастор Олександр Слупко, запросив на євангельську програму. Зустріч завершилася молитвою.

Анатолій зі своєю мамою виявили бажання відвідувати зустрічі. Але, у зв’язку з ускладненнями після інсульту, їй важко ходити. Тож пастор Олександр привозив їх на програму щовечора. Їх відвідав євангеліст Віктор Власюк з капеланом Сергієм Луцьким, які були спікерами. Анатолій Тимощук прийняв рішення охреститися в суботу 10 лютого, а мама відклала рішення до літа.

Це був довгий та непростий шлях віднайдення віри. Та Господь обов’язково відповідає тим, хто щиро Його шукає.

Олександр Слупко

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.