Дитячий фестиваль «Сходинки до неба» пройшов у Львові

Дитячий фестиваль «Сходинки до неба» пройшов у Львові

Вечір 6 квітня був особливим для дітей Львівської області. Вони прийшли до молитовного будинку на особливе служіння. Дівчатка й хлопчики самі стали учасниками вечірнього богослужіння, дитячого фестивалю «Сходинки до неба».

Діти з Жовкви й львівських громад хвилювалися, адже багато хто з них   вперше брав участь у такому заході. Ведуча розповідала про сходи, без яких неможливе життя в сучасному світі, а також розкривала дітям духовні істини. Учасникам розповіли про  роль музики ще за часів Давида і Мойсея.

Під час фестивалю до дітей прийшов гість, дівчинка, яка пригодувала великі валізи з речами, щоб піти з ними на небо. Василь Чопик керівник адвентистської церкви на заході України пояснив дітям, що на небо треба готувати наш характер та сходинка за сходинкою практикуватися у стриманості, благочесті, любові. Так нас навчає Боже Слово. «Тому докладіть до цього всю пильність, і покажіть у вашій вірі чесноту, а в чесноті пізнання, а в пізнанні стримання, а в стриманні терпеливість, а в терпеливості благочестя, а в благочесті братерство, а в братерстві любов» (2 Петра 1:5-8).

Присутні в залі з радістю слухали спів. Учасники фестивалю співали про церкву, маму, довіру до Бога.

Завершили фестиваль піснею про Україну та молитвою пастора за мир в нашій державі. Діти отримали солодкі сувеніри й дипломи. Спілкування продовжилося за смачною вечерею. Субота закінчилась зі словами подяки за проведений фестиваль.

Світлана Савіна

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.