На благодійному концерті у Кракові збирали кошти для оснащення ще одного евакуаційного автомобіля для військових медиків

На благодійному концерті у Кракові збирали кошти для оснащення ще одного евакуаційного автомобіля для військових медиків

В суботу 21 вересня відбувся благодійний концерт у Кракові за участю хору «Laudes», в адвентистській церкві по вулиці Любельська 25. Близько 120 осіб відвідали захід, метою якого був збір коштів для закупівлі РЕБ* для евакуаційного автомобіля, котрий невдовзі передасть військовим медикам команда «Відчайдушні».

Диригент хору, Богдан Швайковський, радо підтримав збір й хор підготував потужний концерт, котрий зібрав як поляків, так і українців. Окрім хору, на концерті виступала солістка Єлизавета Кечковська. Спільними зусиллями присутніх був закритий збір «Харон»  на обладнання системою РЕБ чергового евакуаційного автомобіля.

Організатори концерту та команда «Відчайдушних» вдячні всім, хто долучається до спасіння людських життів у такий непростий час для України. Господь благословить кожного, хто допомагає ближньому в горі й потребах.

Владислав Берецкі, Богдан Швайковський


*РЕБ – радіо електронна боротьба – у даному випадку система радіо електронної протидії, котра полягає у створенні завад для електронних засобів противника. Система РЕБ, встановлена на евакуаційний автомобіль, убезпечує його при евакуюванні поранених.

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.