Завершальний фестиваль «Сходинки в небо» пройшов у Рівному

Завершальний фестиваль «Сходинки в небо» пройшов у Рівному

Дитячий фестиваль «Сходинки в небо» проходив у чотирьох областях на заході України, Львівській, Закарпатській, Волинській і завершальний, в Рівненській. Близько 70 дітей мали чудову нагоду прославити Бога своїми талантами.

Фестиваль в адвентистській громаді міста Рівне відвідали батьки та родичі учасників, керівники дитячого служіння з Рівненської та Волинської областей, загалом було присутньо понад 90 осіб. Ведучі, Ангеліна й Світлана, розповіли про те, як необхідно готуватися до життя в Божому Царстві.

Під час фестивалю лунали виступи колективу з Луцька, дитячого хору й інструментальні твори підлітків з Пожарок. Ліліана Матвійчук, Олена Ярошик та Марія Дмитрук виконали сольні номери. Крім того, були підготовлені невеликі вистави, одна з яких стосувалася важливості вибору в житті людини, в іншій показано, що руки можуть стати засобом для вчинення добра чи заподіяння зла.

Пастор Леонід Кулініч на основі Біблії розповів якими є сходинки до неба та пояснив наскільки важливо з дитинства формувати правильний характер.

Варто зазначити, що діти запросили до участі й своїх друзів, деякі з яких вперше переступили поріг адвентистської церкви. Тож захід відіграв роль місіонерського проєкту, під час якого юні таланти могли ближче ознайомитися з біблійними ідеями.

Фестиваль завершився виконанням пісні «На Господа надійся, Україно». Пастор Сергій Соя помолився за нашу державу, захисників та всіх постраждалих від війни, після чого всім учасникам були вручені подарунки, дипломи та дитячі Біблії. Спілкування продовжилося за обіднім столом, який приготували віряни місцевої громади.

Світлана Савіна, керівник дитячого служіння на заході України

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.