Дві людини охрестилися в результаті євангельських зустрічей

Дві людини охрестилися в результаті євангельських зустрічей

Хрещення відбулися у громадах міста Хуст Закарпатської області й міста Дубно Рівненської області. Дві жінки долучилися до адвентистської церкви після завершення серії євангельських зустрічей.

У п’ятницю 3 травня хрещення відбулося у громаді міста Виноградів. Ірина Марчишинець, протягом тривалого часу відвідувала богослужіння в Хусті й час від часу спілкувалася з пастором Іваном Крічфалушієм. Єдиною адвентисткою в її родині була мама, яка померла 5 років тому. З того часу пані Ірина вагалася стосовно хрещення. Та минулого року вже впевненіше розглядала цю перспективу. Останнім поштовхом до прийняття рішення став проєкт «Надія під час війни», який проходив у Хусті з 19 по 28 квітня.

У суботу 4 травня хрещення відбулося у громаді міста Дубно. Ганна Бублітс також відвідувала адвентистську церкву довгий час та навіть брала участь у служінні, зокрема співала у хорі. Вона досліджувала Біблію з пастором Валерієм Левицьким. Минулого року, відвідуючи програму, яку проводив євангеліст Віталій Мелесь,  вже виявляла бажання охреститися. Та остаточно утвердилася у рішенні під час проєкту «Молитва за Україну», який проводив керівник адвентистської церкви на заході України Василь Чопик.

Таким чином, практика вкотре свідчить, що духовні програми й проєкти допомагають людині наблизитися до Бога та знайти відповіді на непрості запитання. Зазвичай подібні заходи стають фіналом пошуків людиною Бога та початком життя як парафіянина адвентистської церкви.

Іван Крічфалушій, Валерій Левицький, Владислав Берецкі

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.