5-6 травня в селі Бобовище відбувся Молодіжний місійний конгрес

5-6 травня в селі Бобовище, що на Закарпатті відбувся Молодіжний місійний конгрес (ММК)

 О 10-ій годині в місцевому будинку культури  зібралось біля 50 молодих людей з Ужгороду, Мукачево, Бобовище, Ільниці та інших міст. Були гості з м. Роздільне, Одеської області, та з Африки (Зімбабве).

В 4-ох групах провели суботню школу, співали та молились, дякуючи Бога за жертву Христа, надію, спасіння та просили сили для проповіді цієї вістки іншим людям.

Під час доволі довгої перерви всі спілкувались, а потім молодь запросили в зал для продовження служіння. Після оголошень, співу та загальної молитви слухали проповідь Олександра Коропця яка мала назву «Щоб не залишитись пустим». Була приведена притча про таланти. «У нас є ризик прожити в пусту». Еккл. 9,10 «все, що може рука твоя робити, по силам роби». Кол.3,23 «І все, що тільки чините, робіть від душі, як для Господа, а не людям!». І як заклик запросив послужити Господу своїми здібностями. «…Покладайтеся на Святого Духа! Хай Господь допоможе вам використати і реалізувати свій потенціал».

Після смачного обіду объєднались по 3 чоловіка, взяли трактати «Краще життя», уроки «Так каже Біблія» і пішли на місійну роботу в с. Бобовище, Копівниці, Грибівці, Іванівці,  Лохово.

По закінченню зібрались разом щоб розповісти про досвіди, набуті під час спілкування з людьми. Знайшлись люди які погодились вивчати Біблію.

Цікаво було почути розповідь про жіночку, яка зразу почала говорити: «нам нічого не треба, ми читаємо Біблію. Мій чоловік дочитався вже про суботу та не вживає в їжу свинину». Коли молоді люди їй казали, що і вони мають такі погляди, жіночка проявила бажання прийти на служіння в молитовний будинок.

Усі люди дуже добре зустрічали, пригощали компотом та висловлювали бажання надалі мати зустрічі та спілкуватися.

Увечері близько 150 селян разом з нашою молоддю дивились фільм заснований на реальних подіях «Движение вверх». Присутніх пригостили попкорном та безалкогольними напоями. По завершенню перегляду фільму пішли на відпочинок.

На наступний день молодь провела розважально-пізнавальну програму «Країна здоров’я». Близько 100 дітей з батьками відвідали цей захід, знайомлячись з принципами здорового способу життя: були на свіжому повітрі, бігали, пили воду, знаходились на сонці, відпочивали, мали фізичні навантаження, надихались мати надію та довіряти Богу.  Також могли піднятись та спуститись на канаті з відривом від землі (зіплайн, зіп-лайн – спуск по канату по повітрю, за допомогою спеціального пристрою, що використовує блоки), ходити по стропі розміщеній на невеликій висоті від землі (лоулайн (Lowline)),  безкоштовно посмакувати солодку вату, та получити в подарунок дитячу Біблію.

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.