В Бучі відбувся тренінг для капеланів “Зцілення душевних травм”

В Бучі відбувся тренінг для капеланів “Зцілення душевних травм”

Від 17 до 20 вересня 2018 року в Бучі проводився науково-практичний тренінг «Зцілення душевних травм». Даний тренінг було організовано Українським та Американським біблійними товариствами. До участі в ньому запросили капеланів з усіх конференцій Церкви Адвентистів сьомого дня  (АСД) в Україні.

Під час чотириденних занять увагу приділили питанням про причини страждань і стан людини під час скорботи, говорили про те, як допомагати дітям, що зазнали душевних травм, обговорили питання самогубства, зґвалтування, домашнього насильства, залежностей. Окрему увагу приділили питанням про прощення, поведінку християн під час конфліктів та підготовку до труднощів.

Від Західної конференції Церкви АСД були присутні 6 людей, пастори Максим Малярчук, Ігор Куриляк, Геннадій Савчук, Микола Борсуков, Анатолій Тершак та керівник місійного відділу другої громади м. Львів – Наталія Самійленко.

“Сам тренінг був проведений на дуже високому рівні, – поділився враженнями від заходу пастор Максим Малярчук. – Тематика тренінгу дуже актуальна і це досвід, який вже можна передавати та застосовувати у різних служіннях”.

Ігор Куриляк

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.