Лідери слідопитів навчались лізти, ходити, допомагати, служити

Лідери слідопитів навчались лізти, ходити, допомагати, служити

З 7 по 9 жовтня 2018 року на базі відпочинку Барвінок проходив навчальний зліт лідерів слідопитів Західної Конференції. В ньому прийняли участь близько 30 людей, які прибули з різних куточків Закарпатської, Львівської, Волинської та Рівненської області. Протягом трьох днів відбувалися майстер-класи, тренінги і натхненні богослужіння.

Учасники були об’єднані в 4 групи, кожна з яких проходила навчання в майстер-класах. Андрій Савін, керівник клубу «Слідопит» у Західній Конференції проводив навчання по скалодрому, Владислав Кваша по натягуванні переправи, Юрій Білан по туризму і ПавлоСтрижаченко по домедичній допомозі.

Кожен день розпочинався та завершувався богослужіннями, де з духовними настановами звертався Петро Сироткін – керівник клубу слідопитів Адвентистської церкви в Україні. Андрій Савін ділився досвідом і надихав на служіння.

«Сподобалось, що організатори все продумали, тому програма вийшла цікавою і корисною. Проживанням і харчуванням я задоволена», – ділиться своїми враженнями Олена Ольхович, одна із лідерів слідопитського служіння м. Луцьк.

«На цьому зльоті я здобув прекрасні знання та практичні навички, які допоможуть мені в слідопитському служінні», – говорить пастор Юрій Друзд.

Господь хоче, щоб усі ми активно і посвячено служили Йому і один одному використовуючи всі свої здібності і таланти. Саме на таких заходах можна отримати чудові знання, досвід, практику і натхнення, і це буде новим поштовхом для служіння.

У планах клубу «Слідопит» є бажання весною знову зібрати чергове навчання і також провести зимовий навчальний зліт на Боржавському хребті у лютому.

Ігор Куриляк

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.