Приємний подарунок для Закарпаття з Румунського Уніону

Приємний подарунок для Закарпаття з Румунського Уніону

подарунок: книги угорською

У січні відділ Національних меншин при Західній Конференції Церкви Адвентистів Сьомого дня (АСД) отримав від Румунського Уніону,  угорських громад та спонсорів з Трансільванії приємний подарунок для служіння серед угорського населення Закарпаття – угорські книги «Велика боротьба», «Реформація від часів Лютера до наших днів» і книга Духа пророцтва – «Служіння сцілення», всього більше 500 книг. Цей цінний подарунок на Закарпаття привіз пастор Дьозо Форкош, який раніше звершував служіння у Берегівській громаді. Пастор Дьозо приїхав разом із дружиною Чіллою, відвідав деяких своїх колишніх колег по служінню, пастора Павла Горвата і Роберта Біро, після чого залишив привезену літературу у с. Мужієво у сім’ї Біро.

Дьозо Форкош

Християнські книги мають справжню цінність тоді, коли вони потрапляють до рук людей, які бажають пізнати Божу Істину.  Господь потурбувався і про це – паралельно з приїздом команди літературних євангелістів на румунську територію, у Берегівський район приїхали два угорськомовні євангеліста з Румунії – Йончов Ерік і колега Мартон. 24 і 25 січня вони поширювали угорську літературу, а також угорський місійний журнал з Румунії (головним редактором якого є Ерік Йончов) у с. Геча. Проживали євангелісти у сім’ї Павла Горвата. За два дні праці змогли охопити половину села, поширили багато літератури, також змогли і помолитись з багатьма сім’ями у цьому селі. У суботу брати з Румунії поділились досвідами цього служіння в угорських громадах сіл Великі Береги та Мужієво.

Відвідування

Ерік Йончов планує і надалі активно допомагати у євангелізації румунського та угорського населення Закарпаття, зокрема щоквартально передавати в Україну 500 угорських місійних журналів з Румунії.

Роберт Біро

подарунок: книги угорською

Дьозо Форкош та Роберт Біро

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.