Перший етап міжнародного слідопитського конкурсу завершився у Пожарках

Перший етап міжнародного слідопитського конкурсу завершився у Пожарках

У селі Пожарки на Волині 21 січня пройшов перший, місцевий етап слідопитської вікторини у рамках міжнародного конкурсу Pathfinder Bible Experience (РВЕ). Такий захід для слідопитів в Україні відбувається вдруге. Цього разу 40 учасників досліджували книги Ісуса Навина та Суддів.

РВЕ запроваджений для підлітків та молоді віком від 10 до 18 років, які хочуть поглибити свої знання Біблії та виконати цікаві завдання. Актуальність можна зазначити, процитувавши слова апостола Павла «все, що давніше написане, написане нам на науку, щоб терпінням і потіхою  з Писаннями мала надію» (до Римлян 15:4). Всі учасники заходу отримують приємні призи.

Всього брало участь шість команд з Володимира, Луцька, Рожищ Пожарок й Ковеля. Окрім них були присутні тренери команд, батьки дітей, друзі та пастори громад.

Конкурс складається з чотирьох етапів:

  1. Місцевий;
  2. Регіональний;
  3. Всеукраїнський;
  4. Міжнародний, котрий проходитиме у Нідерландах.

Питання для вікторини підготовані організаторами РВЕ з Північної Америки й адаптовані для українських учасників відповідно до сучасного українського перекладу Біблії під керівництвом Рафаїла Турконяка.

Метою першого етапу є перевірка тренером та учасниками поточного рівня засвоєння матеріалу. Також проходить ознайомлення з форматом проведення вікторини й презентаціями до кожної з тем. Учасники показали високі результати й за умовами цього конкурсу усі команди проходять до наступного етапу.

Катерина Сас
Фото: Артем Головій

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.