Львів’яни дізнавались «мову своєї половинки»…

Львів’яни дізнавались “мову своєї половинки”…

Щороку до Міжнародного дня сім’ї відбуваються різноманітні святкові  заходи для батьків та дітей. Веселощі, забави все це приваблює людей і створює атмосферу свята. Як би  хотілось, щоб така атмосфера завжди перебувала в наших сім’ях. З цією метою церква Адвентистів Сьомого дня, 26 травня у м. Львові у парку імені Івана Франка,  долучилась до різноманітних локацій і провела квест «5 мов кохання». Молоді неодружені люди та  подружні пари  дізналась про те, як  інвестувати наявні у нас можливості   у міцні стосунки.

 

За допомогою тесту  бажаючі відкрили свою мову кохання, а також дізнались на якій мові розмовляє їхня половинка. Слова підтримки, час проведений з сім’єю, подарунки, ніжний дотик та допомога – це те, що укріпить наші взаємовідносини у родині, наповнить «емоційний резервуар».

На запитання: «Хто автор сім’ї?», звучала   відповідь  – Бог. Чудово, що є така нагода звернути погляд людей  на Того, Хто зможе благословити наші сім’ї, бо без Господа неможливо побудувати щасливу сім’ю.   Остання станція квесту  під назвою «Довіра» дала  можливість підсумувати  отриману  інформацію та замислитись  над порадами   з Біблії про взаємовідносини у сім’ї.

Фото зона зібрала біля себе усіх, хто бажав отримати родинне  фото на пам’ять. А ті, хто прийняв участь у квесті  отримали  книгу року «Надія для сучасної сім’ї» та різноманітні подарунки. Віримо, що завдяки отриманим знанням застосованим щоденно на практиці, поліпшаться відносини та зміцняться наші  сім’ї.

Відділ сімейного служіння Західної Конференції  Олена  Рябенко

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.