В Луцьку пройшло урочисте богослужіння просто неба

В Луцьку пройшло урочисте богослужіння просто неба

Не просто урочисте служіння, а справжнє, незвичайне свято відбулося у першій луцькій громаді у суботу, 5 вересня. Богослужіння просто неба, присвячене хрещенню молодих людей відбулося на зеленому газоні біля молитовного будинку. Ця подія зібрала багато відвідувачів: членів луцьких громад і громад області, приятелів, жителів сусідніх будинків. Серед створеної Богом природи усі присутні почувалися особливо вільно і натхненно, а Бог у свою чергу зробив також приємний подарунок: погожий день серед похмурих осінніх днів.

Четверо молодих людей прийняли хрещення у водоймі, що знаходиться біля молитовного будинку. Здавалося, що самі ангели луною рознесли урочисте «амінь» під час їх хрещення.

Особливою прикрасою цього свята став концерт за участю духового оркестру зі села Пожарки, госпел хору «NotaHeaven» та сольних виконавців християнської пісні.

Серед гостей був також заступник луцького міського голови Костянтин Петрочук, він привітав новохрещених теплими словами.

Знімальна група львівського медіа-центру телеканалу «Надія» значно розширила аудиторію глядачів, забезпечивши транслювання цього богослужіння по інтернету у прямому ефірі.

Під час концерту було зібрані кошти для підтримки сім’ї Степчук, яка в той самий день в автомобільній катастрофі втратила десятирічного сина.

Зігріті цією незвичайно урочистою атмосферою і гарячим чаєм, приготованим слідопитами із Володимира Волинського, усі довго не хотіли розходитися навіть коли надворі помітно стемніло.

Особливим сюрпризом для дітей став мультфільм на біблійну тематику, який вони переглянули також просто неба, звичайно ж, із попкорном. «На мультик» збіглися також дітлахи із сусідніх будинків.

Що ж, цей  вечір по-особливому запам’ятався усім присутнім. Але, як і кожне велике дійство, ця урочистість потребувала ретельної підготовки. В тіні лишилися ті, хто цілий тиждень монтував сцену, возив і розставляв стільчики, чистив водойму, монтував сходи у воду, оновив клумби, потурбувався про технічну сторону концерту. Але й ця робота була виконана на славу Божу.

Марія Власюк

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.