Спочив в Господі Ребанд Данило Данилович (1953-2020)

Спочив в Господі Ребанд Данило Данилович (1953-2020)

Від імені виконавчого комітету Євро-Азійського дивізіону Церкви Адвентистів Сьомого Дня (АСД) з глибокою скорботою повідомляємо про те, що 5 жовтня 2020 року раптово в результаті важкої хвороби заспокоївся в Господі наш дорогий брат, керівник медіаслуженія Євро-Азійського дивізіону, пастор Ребанд Данило Данилович.

З життя пішов цілком відданий Господу невтомний трудівник на Божій ниві, шановний і турботливий пастор, чуйний наставник, талановитий і умілий організатор, люблячий чоловік, батько, дідусь.

Служіння Данила Даниловича в Церкві  АСД назавжди залишить свій незгладимий слід в серцях дуже багатьох людей завдяки його самовідданій праці на ниві Божій в самих різних сферах служіння.

Скорботне серце не погоджується з сумною реальністю. Слова розради, сказані будь-яким з нас, не можуть покрити глибини горя, заподіяної цією втратою. Тому ми тішимося обітницею Господнім: «Блаженні мертві, що в Господеві вмирають від нині. Так глаголе Дух, щоб впокоїлись від трудів своїх; діла ж їх ідуть слідом за ними» (Об’явл. 14:13). Разом з рідними і близькими Данила Даниловича висловлюємо нашу загальну надію, що спочивають на обіцянку Христа: «Істинно, істинно глаголю вам: Що прийде час… що мертві почують голос Сина Божого, й почувши оживуть … і повиходять: котрі добро робили, в воскресіння життя… » (Іван. 5:25, 29).

Світла і добра пам’ять про Данила Даниловичі назавжди залишиться в наших серцях.

Ми сумуємо разом з вами, дорога Людмила Миколаївна і ваші діти, в цей трагічний для всіх нас час.

Нехай Господь Сам дарує Своє розраду і підтримає міцність духу в цей час печалі і втрати.

Президент Євро-Азіатського дивізіону Церкви АСД

Михайло Камінський

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.