1×3: молодь поширює літературу

1×3: молодь поширює літературу

Сьогодні існує безліч способів свідчити людям про Христа. Один із них — поширення літератури про вічну надію та Божу любов. Саме цьому присвятила себе молодь Західної конференції 24 квітня на честь місяця літературного євангелизму.

Суть проєкту полягала у тому, що учасники обирали 3 книги, якими вони хотіли б поділитися з людьми, купували їх або брали з місцевої церковної бібліотеки та виходили у центри своїх населених пунктів, даруючи перехожим. У деяких містах молодь трансформувала цю ідею та зібрала книги для того, щоб дарувати також і своїм знайомим.

З молитвою та проханням про Боже благословення хлопці та дівчата сміливо та натхненно свідчила перехожим, даруючи різноманітну літературу. Очікування були різними, різними були й результати. Але висновок з’явився один: люди справді відкриті до вістки про надію, готові дізнаватися про Христа в цей непростий час.

“Комусь вдалося роздати всі книги за 5 хвилин, а від когось їх брали не одразу. Але в більшості людей на обличчях з’являлися щирі посмішки при отриманні таких подарунків. У м. Тячів, зокрема, було розповсюджено понад 50 книг видавництва “Джерело життя”. Більше 300 газет “Вічний Скарб” разом із буклетами отримали жителі села Руське Поле”, — розповідає Радміла Бобрушко, лідерка молоді.

Молодіжний відділ Західної конференції

автор Юля Григорович

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.