В оздоровчому центрі «Барвінок» відбулось хрещення

В оздоровчому центрі «Барвінок» відбулось хрещення

З 20 по 30 червня відбулась євангельсько-оздоровча програма в центрі оздоровлення та відпочинку «Барвінок», що знаходиться у Львівській області. Як один день, пройшли десять днів, але вони назавжди змінили життя деяких її учасників. Семеро відвідувачів програми усвідомили, що вони не бажають жити більше старим життям і вирішили кардинально змінити його заключивши завіт з Господом через хрещення. Ця подія стала святковим фінальним завершенням програми.

Майже усі відпочиваючи були присутні та слухали лекції з спікером Олександром Антонюком у програмі «Дивовижні факти з загублених міст давнини».

С самого початку музично оформлювали та співали: Михайло Іващенко, Шинкаренко Людмилаи, Карпук Валентина, підлітки Олег та Карина, а також Юра та Ірина – працівники Барвінку. Служителі Микола Станкевич, Тарас Гладкий, Святослав Ношин співали сольні номери. А ще спів лунав, коли щовечора по черзі групи розповідали про себе.

Кожен день зміцнювали своє здоров’я: ранковою зарядкою на свіжому повітрі, смачною їжею, порадами від лікаря Віри Петрівни про 7 принципів здоров’я та лікувально – профілактичними процедурами (душ шарко, циркулярний душ, ванни, масаж та інше).

А родзинкою останнього дня був виступ новоорганізованого хору, під керівництвом диригента Шинкаренко Людмили. Також чудовою прикрасою усієї програми та й самого свята хрещення став виступ дітей, старанно підготовлений з вчителем Карпук Валентиною.

І звичайно ж прекрасна природа, спів птахів, яскраве тепле сонечко все створювало атмосферу свята на протязі усіх днів, коли готувалися серця до сприйняття істини і відбулося саме хрещення.

Віталій Мелесь

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.