У Рівному молодь обговорювала тему “Очікування – реальність”

У Рівному молодь досліджувала тему “Очікування – реальність”

У суботу, 15 квітня 2023 року,  в м. Рівне відбулася перша молодіжна зустріч у стилі арткафе, яка зібрала разом близько 60 молодих людей.

Молодь громади м. Рівне підготувала програму вечора. Тема зустрічі мала назву “Очікування – реальність”. Присутні об’єдналися для того, щоб прославляти Бога разом з гостями – музичним гуртом з м. Ковель.

Сергій Шевчук, духовний наставник та спікер зустрічі, роздумував разом з молоддю над життєвими й біблійними ситуаціями, коли очікування та реальність відрізнялися. Намагалися разом зрозуміти чи це нормальне явище. А також відповісти на запитання: якщо ні, то що робити, щоб це виправити.

Так, у теплій і приємній атмосфері учасники мали змогу добре провести час, пограти в ігри, а також куштувати смачні страви, серед яких й українська національна – борщ з пампушками.

Організатор арткафе, Валерія Кулініч, коментує зустріч: “Гарний формат молодіжного вечора. Було дуже смачно, панувала хороша атмосфера. Виступав класний гурт. Молоді люди чули цікаві історії з життя, які розповідали учасники та спікер”.

«Мені було дуже приємно бути спікером на молодіжній зустрічі в Рівному. – Каже спікер Сергій Шевчук. –  На мою думку, молодь була серйозно зацікавлена у цій темі, що було очевидним під час дискусії, яку ми провели. Радісно бачити, що молоді люди були відкритими та чесними про свої очікування й реальність, з якими вони стикаються у повсякденному житті. Я намагався донести до них головну тезу мого виступу – Бог може зробити для нас більше, ніж ми уявляємо. Наші очікування можуть бути обмежені, але Він здатен виходити за їхні рамки. Я сподіваюся, що молодь залишилася з цим позитивним повідомленням та відкрила свої серця для більшої довіри Богу та глибшого розуміння Його плану для їхнього життя”.

Валерія Кулініч

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.