Про перемогу в інформаційній війни, що триває століттями мали можливість почути львів’яни

Про перемогу в інформаційній війни, що триває століттями мали можливість почути львів’яни

14 травня в громаді «Вічне Євангеліє» у Львові розпочався цикл біблійних семінарів для мешканців міста. На першій зустрічі програми з відновлення духовного і ментального здоров’я у час війни було близько 150 осіб, а в наступні – понад 200. Переважна більшість – люди зі статусом ВПО, які були запрошені працівниками ліцею “Живе Слово” через гугл-реєстрацію.

Духовно-пізнавальну програму проводить магістр богослів’я Віталій Мелесь. Ведучим програми є пастор місцевої громади Володимир Скиба. Підготовча кампанія проводилась волонтерами Церкви адвентистів сьомого дня заздалегідь: флаєри із запрошенням на захід розповсюджувались як перехожим містянам, так і мешканцям прилеглих кварталів, також були підготовлені афіші та листівки.

Щовечора, наприкінці зустрічі, присутні отримують продуктові набори та побутову хімію, які закуплені в межах проєкту “Відновлення з любов’ю”, що реалізується на базі ПЛ “Живе Слово” та фінансується Schulzentrum Marienhöhe – Schule fürs Leben і ADRA Deutschland e.V. Загалом приготовлено для роздачі соціально вразливим категоріям людей 1400 пакунків.

Крім Віталія Мелеся першу частину біблійних роздумів з питань проживання війни мають ще два спікери: Анжела Поліщук, директорка ліцею «Живе Слово» та Олена Рябенко, соціальний педагог ліцею та керівник сімейного відділу Західної конференції.

Замість тривожності – спокій, замість почуття провини – прощення, замість втрат – надбання, замість власної війни – перемога над собою, – про це почули присутні.

У залі також насолоджувались музичними номерами, які виконували ансамбль бандуристів «Срібні струни» та вокалісти Анастасія Манік, Наталя Сасанчина та Михайло Іващенко.

Поки дорослі мали біблійні роздуми, діти займалися в окремому приміщені з Іриною Демчук та Мар’яною Скибою, іншими вчителями. Щодня майже 20 дівчаток і хлопчиків мали майстерки та грали в цікаві ігри, вивчали уроки по Слову Божому.

Присутнім сподобалась атмосфера, чудовий спів та важливі теми, про які говорили спікери.

Після завершення програми учасники, які відвідали всі зустрічі, отримають у подарунок Біблії та продовжать вивчення Слова Божого у невеликій групі.

Зоряна Пашковська

Фото: Іван Ларін та Юрій Поліщук

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.