“Віра. Надія. Любов” об’єднали учнів ліцею “Живе Слово” та їхніх батьків

“Віра. Надія. Любов” об’єднали учнів ліцею “Живе Слово” та їхніх батьків

У Приватному ліцеї «Живе Слово» міста Львова був реалізований батьківський челендж під назвою «Читаємо разом», у якому об’єднались 142 учасники. Читаючи книгу Бруно Ферреро «Ваші діти мають лише вас» вчителі та батьки поринали у підходи виховання своїх дітей. Закінчився челендж святом “Віра. Надія. Любов”.

Для зручності спілкування була створена телеграм група, до якої могли долучитися охочі, щоб досліджувати актуальні теми побудови щасливої родини через призму формування і росту дітей.

Книгу було поділено на 5 частин – 5 тижнів, саме стільки часу тривав челендж. Сформована команда співробітників ліцею активно працювали над втіленням усіх творчих ідей.

Кожну з частин супроводжувало мотиваційне відео створене Коропець Інною та оператором Рудчиком Олександром. Приємним доповненням були влучні вислови про важливість присутності книги у житті людини.

Над злагодженою роботою телеграм групи працювала Заяць Оксана. Особливо цікавою була частина психологині Смакули Ірини і як підсумок прочитаного духовні роздуми над темою від Кушнір Олени й Бас Ольги.

Географія учасників, які брали участь у челенджі, була широкою. Окрім батьків ліцею приєдналися читачі з різних міст: Львова, Луцька, Вінниці, Мукачева, Ковеля, Нововолинська, Буковини, Запоріжжя, Кошице і Хелма.

Цікава читацька мандрівка завершилася спільною зустріччю усієї школи на родинному святі під назвою «Віра. Надія. Любов» у дії наших сімей, яке проходило у першій львівській громаді. Коропець Інна, Кушнір Олена, Поліщук Анжела були спікерами, які висвітлили основну тему зустрічі.

Лунало багато пісень, музичних номерів на Славу Бога під керівництвом вокального керівника Івасютин Роксолани й Манік Анастасії.

Цікавим моментом було те, що на сцені, в процесі свята художниця Широн Марта з помічниками, наймолодшими учнями ліцею, створювали картину родинного щастя!.

Президентом Західної конференції Чопиком Василем була звершена молитва за школу, сім’ї та мир у нашій країні. Після завершення дійства усі мали змогу поспілкуватися за чашечкою теплого чаю зі смаколиками.

Захід відбувся в рамках проєкту “Відновлення з любов’ю”, що фінансується Schulzentrum Marienhöhe – Schule fürs Leben і ADRA Deutschland e.V.

«Вірю, що прочитана книга і родинне свято надихнули кожного і дали поштовх до побудови ще тепліших взаємовідносин з власною дитиною! Ми, батьки, представляємо Бога дітям, а своїх дітей Богу» (Коропець Інна).

Інна Коропець

Фото: Іван Ларін

 

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.