25 молодих лідерів отримали дипломи у Луцьку

25 молодих лідерів отримали дипломи у Луцьку

13 травня відбувся випуск лідерів «Forwardteam» у луцькій громаді «Ковчег».

Навчання розпочалося в вересні 2021 р., коли світ ще переживав стрес від пандемії ковіду. Продовжувалось воно і коли Україну сколихнула війна.

На початку було 40 студентів, але через війну багато виїхало. Проте все ж 25 молодих людей мали змогу закінчити навчальний курс.

Заняття відвідувала молодь з Ковеля, Львова, Костополя, Рівного, Дубно, Каменя-Каширського, Рожища. Раз на місяць вони приїздили до Луцька на заняття, де поглиблювали свої знання з Біблії та навчалися азів лідерства.

Влітку форварди були розділені на невеличкі групи і їздили по громадах Західної конференції з метою організації та проведення канікулярних шкіл.

Спікерами під час навчання були Романюк Іван, Боков Олег, Шевчук Сергій, Шумчук Богдан, Овчаренко Володимир та посвячені пастори й лідери церкви. Молоді люди отримували теоретичні знання, працювали  над новими проєктами, зростали духовно.

На завершення навчальної програми випускники отримали дипломи, як пам’ятку про ці чудові роки.

На випуску молоді лідери ділилися пережитими досвідами та враженнями від навчання.

Зі словом настанови звернувся пастор Терещук Андрій. Він заохочував молодь служити людям, та закликав до прийняття правильних рішень у житті.

Керівник проєкту Світлана Савіна  побажала випускникам шукати щастя, роблячи щасливими інших.

Світлана Савіна

Фото: Давид Бабій

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.