На базі відпочинку «Барвінок» 15 осіб присвятили своє життя Христу

На базі відпочинку «Барвінок» 15 осіб присвятили своє життя Христу

Після довгої перерви в мальовничому куточку, на базі відпочинку “Барвінок”, знову відбулася євангельська програма. На яку на цей раз завітало близько 80 гостей.

Ділитися надією, приїхав на свою Батьківщину зі США Дем’ян Михайло.

Щодня, на основі Біблії, євангеліст допомагав надії на Бога зростати в людських серцях. І вона зародилася в багатьох присутніх.

Почувши заклик до хрещення, 14 осіб відгукнулися на нього і прийняли рішення присвятити своє життя Ісусу Христу.

В теплий сонячний суботній ранок, після завершення ранкового богослужіння,  весь зал попрямував до озера. Хоча шлях був нелегкий, через болото після нічного дощу, та люди з приємними емоціями подолали його. І навіть казали, що це ніби “символічно, адже шлях до вічності теж непростий, але його потрібно пройти”.

Найбільшої урочистості цьому служінню сприяв духовий оркестр з м. Горохова та с. Привітне. Оркестранти прикрашали музичними номерами як служіння, так й обряд хрещення. Музика дійсно створила атмосферу свята.

Щодня протягом зустрічей звучали пісні Іващенка Михайла, Мелесь Давида, Станкевича Миколи та Кречко Оксани.

Також в будні, окрім духовного натхнення, усі присутні мали перевагу покращити свій фізичний стан завдяки активним фізичним вправам та чудовим лекціям по здоров’ю від Черевіної Віри.

Діти, які перебували у санаторії, також проводили час цікаво та корисно: знімали цікаві й повчальні відеосюжети зі своїми вчителями Борсуковою Оксаною та Дариною.

Так, при завершенні євангельської програми, коли знову лунав заклик до хрещення, ще 6 осіб виявили бажання в майбутньому укласти завіт з Богом. Проте одна жінка вирішила не відкладати це рішення. Тому в останній день програми відбулося ще одне хрещення. Таким чином, на базі відпочинку “Барвінок” відбулося 15 хрещень.

Два хрещення стали кульмінацією зустрічей. Вони були результатом дії Святого Духа під час багатьох програм в місцевих громадах, довгих спілкувань, ревних молитов служителів та членів церкви за новохрещених.

Мелесь Віталій

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.