«Відповідальна молодіжка» вдруге відбулася на Закарпатті

«Відповідальна молодіжка» вдруге відбулася на Закарпатті

26 серпня в громаді Церкви адвентистів сьомого дня в м. Тячів відбулася незвична молодіжна зустріч у форматі запитань та відповідей.

Молодь мала змогу заздалегідь за допомогою гугл форми надіслати свої запитання, на які відповідали три молоді священнослужителі: Олександр Коропець, Геннадій Савчук та Андрій Мачіха.

Понад 60 молодих людей з усього Закарпаття були присутні на зустрічі.

Питання від молоді стосувалися різноманітних тем: побачення та шлюб, прикраси, самогубство, служби в лавах ЗСУ, булінг, трансплантації органів тварин людині, переливання крові та ін.

Для проведення молодіжки обрали громаду міста Тячів, адже організацію зустрічі взяла на себе креативна команда молоді «Ark Church», яка на постійній основі щомісяця проводить молодіжні служіння в Тячеві та районі.

Маємо надію, що кожна молода людина змогла отримати відповідь на свої запитання, та побачити, що Біблія актуальна у наш час.

Даний формат молодіжної зустрічі був останнім цьогоріч. Проте, у разі необхідності та на прохання молоді, наступного року буде організована третя зустріч у такому форматі.

Євгенія Рішко

Фото: Наташа Раковці (Гарастей)

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.