Лідери молодіжного й слідопитського служіння пройшли дводенне інтенсивне навчання у Львові

Лідери молодіжного й слідопитського служіння пройшли дводенне інтенсивне навчання у Львові

Дводенний інтенсив з проєктного менеджменту й фандрейзингу* був об’єднав двадцять сім лідерів молодіжного й слідопитського служіння зі всієї України. Навчання було організоване з ініціативи Івана Романюка, керівника молодіжного служіння в Україні та Максима Буги, керівника слідопитського руху України. Головним спікером була Наталія Шалата, керівниця програми “Лідерство і служіння” Української освітньої платформи.

Протягом двох днів, 31 жовтня та 1 листопада, учасники вдосконалювали вміння написання проєктів, визначення їхньої мети, бюджету, цільової аудиторії  та інших складових успішного проєкту для підлітків та молоді. Іншою важливою темою, котра обговорювалася під час навчання, був аналіз середовища, церкви, стейкголдерів** та конкурентів.

Інтенсив був максимально практичним, а для більшої ефективності учасників було об’єднано у невеликі групи. Головне завдання полягало у написанні проєкту кожною групою.

________________________________________________________________________________________________

*Фандрейзинг – залучення сторонніх ресурсів (часто фінансових) з метою реалізації проєкту.

**Стейкголдер – зацікавлена сторона. Фізична чи юридична особа, яка зацікавлена у діяльності організації чи реалізації проєкту.

Сергій Шпак

Іван Романюк

Фото: Іван Романюк

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.