Два молодіжні волейбольні турніри завершилися на Закарпатті

Два молодіжні волейбольні турніри завершилися на Закарпатті

З ініціативи молодіжного відділу Закарпатської області у спорткомплексі “Арена”, що у Тячеві, 5 листопада відбувся молодіжний волейбольний турнір

У турнірі взяли участь п’ять команд з громад Тячева, Іршави, Берегова, Мукачева та одна збірна команда, яка складалася з чотирьох пасторів та двох гравців з Угорщини.

Початок турніру в Тячеві

За браком часу турнір буде продовжено наступного тижня. Але картина переможців уже вимальовується. Подяка Богу та організаторам цього заходу. Рух – це життя, життя – це пізнання всього…

У неділю, 12 листопада, відбулося продовження волейбольного турніру. Активну участь брали команди з Тячева та Іршави. За остаточними результатами п’єдестал має наступний вигляд:

3 місце посіла збірна команда Закарпаття.

2 місце зайняла команда з Берегова.

1 місце виборола команда із Мукачева.

Того самого дня, 12 листопада, було розпочато наступний турнір з оновленим складом команд області, а саме: Мукачево, Іршава, Добрянськ, Берегово 1 та Берегово 2 (збірна). Всього взяли участь п’ять команд.

Гра проходила у спорткомплексі «Закарпаття», що у Берегові, з ініціативи молодіжного відділу Церкви адвентистів сьомого дня на Закарпатті.

Три команди-призерки було нагороджено грамотами, кубками та медалями.

Під час змагань панувала приємна атмосфера, а молодь могла знайти нових друзів та отримати особливі враження. Розпочався турнір з молитви за гру, учасників та мир в Україні.

Подяка усім капітанам команд, старості села Добрянськ пану Івану, суддям. Організатору турніру, Михайлі Старості, вручили подарунок.

Призові місця у результаті другого турніру посіли наступні команди:

3 місце – команда Берегово 1.

2 місце – команда  Добрянськ.

1 місце – команда Берегово 2 (збірна).

Михайло Староста

Фото: Людмила Лукачинець

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.