Проєкт “Щасливої Суботи” повернувся в етер телеканалу “Надія”

Проєкт “Щасливої Суботи” повернувся в етер телеканалу “Надія”

Улюблений телевізійний проєкт “Щасливої Суботи” на телеканалі (далі ТК) “Надія” повертається з новим сезоном, обіцяючи глядачам ще більше затишку, приємних вражень та музичних номерів у п’ятничні вечори.

Програма “Щасливої суботи” – це щотижневі зустрічі суботнього дня з позитивною музикою у колі цікавих співрозмовників. Ведучий програми, талановитий Михайло Філіп, допомагає гостям та глядачам подивитися на знайомі теми під іншим кутом й насолодитися красою християнської музики.

Близько двадцяти обдарованих професіоналів працюють у команді, надаючи проєкту “Щасливої Суботи” неповторного колориту. Вони наповнюють її цікавими інтерактивами, які глядачі можуть використати на сімейних чи молодіжних зустрічах суботи.

Багато програм зазнали перерви у зйомках через війну. Проте, “Щасливої суботи” отримала чудовий шанс відновити свою діяльність завдяки об’єднаним зусиллям Західного медіацентру ТК «Надія».

Метою програми є створення відчуття сімейного тепла, затишку та приємної атмосфери. “Щасливої суботи” – це не просто телевізійний проєкт, це можливість відчути справжню радість та розуміння у колі християнських друзів.

Успіх проєкту визначається не лише кількістю переглядів, а й схвальними відгуками глядачів, їхніми коментарями та вподобайками. Команда “Щасливої суботи” завжди вдячна за активну участь та підтримку своїх прихильників. Наш вектор направлений на покращення взаємодії з аудиторією.

Не пропустіть перші випуски нового сезону “Щасливої Суботи” на ТК “Надія”. Хай кожен суботній день принесе нам відпочинок та відновлення, яке від початку задумав Творець.

YouTube ТК «Надія».

Діана Шаленик

Фото: Уляна Анікеєва

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.