Християнське радіо “Голос надії” презентує добірку тематичних подкастів.

Християнське радіо “Голос надії” презентує добірку тематичних подкастів.

У дитячих програмах ви знайдете багато пізнавальних історій та адаптованої інформації для малечі, які можна використовувати для дитячої частини богослужіння, на біблійних уроках, для сімейного поклоніння, а також різних волонтерських проєктах. Особливо приємний контент рідною мовою для діток закордоном та заспокоєння перед сном.
https://radio.hope.ua/category/prohramy/ditjachi

Подкасти на духовні теми тримають Христа у фокусі серед буденності. Програми наповнені історіями та дослідженням Біблії, що допоможуть визначити власні пріоритети та надихнуть розповідати про Бога іншим. Матеріали також можна використовувати у проповідях та духовних настановах.
https://radio.hope.ua/category/prohramy/duhovni/

Програми про здоров’я вчать дбати про своє тіло та упереджувати захворювання. Матеріали можна використовувати у підготовці до медичної рубрики на церковних зібраннях та тематичних зустрічей.
https://radio.hope.ua/category/prohramy/zdorovia/

Поринайте в мистецтво з головою у музичних програмах. Художні композиції та поетичні твори дарують натхнення та розвивають почуття прекрасного.
https://radio.hope.ua/category/prohramy/muzychno-rozvazhalni/

Пізнавальні програми  – контент, щоб “бути в курсі”. Обговорюємо суспільні події, що мають вплив на кожного. Наповнюємось цікавинками і розвиваємось.
https://radio.hope.ua/category/prohramy/naukovo-prosvitnicki/

У сімейних програмах дізнаємось біблійні принципи створення міцної сім’ї. Подкасти окрім особистого наповнення стануть у пригоді соціальним консультантам, у роботі з молоддю, соціальних програмах та просвітницькій діяльності.
https://radio.hope.ua/category/prohramy/kulturno-mistecki/

Платформи радіо “Голос надії” за посиланням https://linktr.ee/radiohope

Пресслужба радіо “Голос надії”

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.