Протягом грудня відбулися хрещення у Луцьку, Тячеві та Підвиноградові

Протягом грудня відбулися хрещення у Луцьку, Тячеві та Підвиноградові

Четверо осіб на заході України охрестилися протягом грудня 2023 року. Деякі з них коротко поділились своїми історіями.

У селі Підвиноградів, що на Закарпатті, 23 грудня пройшло хрещення. Молода дівчина, Липей Євгенівна долучилася до Церкви адвентистів сьомого дня.

З церквою її познайомив хлопець, з яким вони зустрічалися близько трьох років. Вона проводила багато часу разом з адвентистською молоддю. Через деякий час пастор Андрій Конашук організував біблійні молодіжні курси. Щоразу збиралось 8-14 осіб, шестеро з яких поки не охрещені. Минулого року була організована духовна програма для молоді, яку відвідувала і Євгенія. На кожну зустріч приходило 12 осіб.

За два місяці до хрещення безпосередньо з нею та вже з її чоловіком Василем пастор провів серію уроків, використовуючи ресурс Школа Біблії.

Андрій Конашук

Хрещення у Тячеві Закарпатської області відбулося 16 грудня. Молодий хлопець, Арсен Дудла, учень 11 класу гімназії «Щасливе місто», прийняв рішення охреститись. Протягом трьох місяців він проходив біблійні уроки разом з капеланами Віталієм Лебедєвим та Дмитром Войтовичем.

Вікторія Дудла

Також дві людини охрестилися у місті Луцьк Волинської області 23 грудня. Хрещення проводив пастор Олександр Слободський.

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.