На благодійному вечорі творчості в Ільниці провели збір на військові аптечки

На благодійному вечорі творчості в Ільниці провели збір на військові аптечки

В суботу 24 лютого в Ільниці пройшов благодійний вечір творчості. У ньому взяли участь солісти, гурти, оркестр, художники й майстри декоративно-прикладного мистецтва. Під час концерту проводився збір з метою придбання медичних аптечок для наших військових. Було зібрано 23452 гривень та 140 євро.

На концерті лунали авторські, ретро й перекладені з англійської християнські пісні. Також виконувались інструментальні номери й декламували авторську поезію.

Перед проведенням збору коштів для ЗСУ Іван Микита, учасник волонтерської команди «Відчайдушні», розповів про останню поїздку до військових. Були показані фотографії видачі гуманітарної допомоги цивільному населенню та передачі евакуаційних автівок військовим медикам в районі Часового Яру.

Керівник адвентистської церкви на заході України Василь Чопик звернувся до присутніх зі словами потіхи й натхнення. Він наголосив на необхідності молитви за Україну, воїнів та всіх, хто постраждав внаслідок військової агресії. Наприкінці вечору відбулось нагородження всіх учасників грамотами й призами.

Завершився захід молитвою, а пастори благословили присутніх й глядачів словами з Біблії. Подібні заходи є важливими, оскільки дають змогу реалізувати творчий потенціал й послужити ним для інших.

Владислав Берецкі

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.