Четверо осіб охрестилося у Львові

Четверо осіб охрестилося у Львові

В суботу 17 лютого відбулося хрещення у Центральній львівській громаді. Четверо осіб стали вірянами адвентистської церкви.

До Центральної львівської громади долучилося дві особи: Люба й Мирослав. Пані Люба вперше відвідала євангельські зустрічі ще 15 років тому. Тоді їх проводив пастор Володимир Скиба. Та після цього не з’являлася у церкві, хоча й продовжувала дивитися телеканал «Надія». Минулого року, дізнавшись про вивчення Біблії за допомогою проєкту «Школа Біблії» (ШБ), зареєструвалася й проходила курс «Так говорить Біблія» з пресвітером Іваном Мухою. Курс остаточно спонукав її почати відвідувати богослужіння й охреститися.

Пан Мирослав, військовий, побачив рекламу проєкту ШБ й теж вирішив зареєструватися. Він досліджував Слово Боже з Лідією Бенедь й пройшов 170 уроків та почав відвідувати церкву. ШБ також допомогла йому прийняти рішення про хрещення.

Пані Катерина стала вірянкою четвертої громади міста Львова. Її готував до хрещення пастор Анатолій Поліщук. Вона дізналася про адвентистів від свого брата й регулярно відвідувала богослужіння з трьома дітьми. Старші доньки, Аня та Юля, разом з мамою проходили уроки з дослідження Біблії.

Пан Олексій з міста Броди тривалий час досліджував Біблію. Власне підготовку до хрещення проводив пастор Владислав Матвійчук.

Руслан Бабій

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.