Проєкти для дітей та дорослих розпочались на Міжгірщині

Проєкти для дітей та дорослих розпочались на Міжгірщині

В суботу 16 березня в селі Торунь одночасно стартували два євангельські проєкти. Програмі для дітей передували регулярні зустрічі з ними та привітання з новорічними святами. Наразі програма проходить у форматі вихідних днів, та вже скоро, під час весняних канікул, відбуватиметься щоденно. Організатори також запрошують дітей до клубів бобренят, шукачів пригод та слідопитів.

Першу зустріч відвідало 50 дітей. Вони дізналися про традиції вітань та знайомств у різних країнах. Наставники наголошували на унікальності кожної людини. Адже Ісус приймає кожного.

Юні учасники брали участь у вікторині, розіграшах, разом співали пісень. Сюрпризом, приготованим для них, став майстер-клас, під час якого вони розфарбовували пряники кондитерською глазур’ю. Щасливі діти, йдучи додому, обіцяли привести на наступні зустрічі своїх друзів.

Програма для дорослих стала серйозним викликом як для вірян місцевої адвентистської громади, так і для жителів нашого краю. У зв’язку зі стереотипами й безпідставними упередженнями людям нелегко зважитися на очах у свого оточення прийти до адвентистської церкви. Тому присутніх гостей з села було небагато, 2 особи.

Проте, була організована пряма трансляція, до якої приєдналося 70 глядачів. А станом на сьогодні, під записом трансляції на сторінці Facebook та YouTube вже 2500 й 100 переглядів відповідно. Це свідчить про те, що в людей є інтерес до біблійної істини, але присутній і страх перед громадським осудом, який подолати, на жаль, непросто.

Обидва проєкти лише розпочали свою діяльність. Але ми віримо, що Господь рясно благословить Міжгірщину й багато людей приєднаються до Божої Церкви.

Facebook сторінка церкви “Слово благодаті”

YouTube канал церкви “Слово благодаті”

Василь Крестинич

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.