Духовно-медична програма розпочалась в Луцьку

Духовно-медична програма розпочалась в Луцьку

В суботу 16 березня в першій луцькій громаді розпочалась духовно-медична програма «Мир посеред бурі». Понад 155 осіб відвідують зустрічі та користуються послугами масажистів та лікарів з християнської клініки «Віфанія».

Християнський медичний центр «Віфанія» з Чернівців, директором якої є Василь Шешуряк, організовує виїзні клініки. Тому, коли адвентисти Луцька звернулися до них з пропозицією провести даний захід, вони охоче підтримали ініціативу. Протягом перших двох днів програми охочі могли відвідати гастроентеролога й зробити УЗД, кардіолога, який проводив ЕКГ та невропатолога. Наступний тиждень людям пропонувалися послуги масажу.

Духовна частина програми складалася з двох елементів. Лекції про здоровий спосіб життя читав лікар, керівник відділу здоров’я в Україні, Сергій Луцький. Біблійні принципи щасливого й повноцінного життя розкривав слухачам пастор луцької громади Олександр Слободський.

Для дітей організована арт терапія. Під час занять діти займаються ліпленням з глини та працюють на гончарному крузі.

По завершенню зустрічей буде організований клуб з дослідження Біблії. Також ті, хто має бажання охреститися, зможе пройти спеціальну підготовку до прийняття хрещення.

Олександр Слободський

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.