Духовне та фізичне відновлення проводять для охочих адвентисти Дубна

Духовне та фізичне відновлення проводять для охочих адвентисти Дубна

В місті Дубно 16 березня розпочались євангельські зустрічі під загальною назвою «Молитва за Україну». В середньому 30 осіб відвідують їх щовечора. Спікери Василь Чопик, керівник адвентистської церкви на заході України та Неоніла Левицька розкривають біблійні принципи повноцінного здорового життя й шляху до духовної свободи. Програмі передував дводенний інтенсивний медичний проєкт за сприяння й участю лікарів з медичного центру «Ангелія».

Протягом 14 й 15 березня четверо лікарів проводили прийоми й консультували охочих. Гості могли скористатися послугами уролога, травматолога, сімейного лікаря та УЗД. Окрім цього подружжя Буткевич, Віктор та Лілія проводили сеанси масажу для чоловіків та жінок відповідно. Близько 40 осіб відвідали лікарів та масажистів.

Кожного вечора зустріч починалася з молитви. Так, першого дня була звершена особлива молитва на нашу країну. Другого дня молилися за сім’ї. На третій день молитва була присвячена місцевій владі, був присутній мер Дубна Василь Антонюк. Четвертого дня у молитві згадували владу України загалом.

Після молитовної частини проводились медичні лекції. Про принципи здорового способу життя розповідала присутнім дружина пастора Валерія Левицького Неоніла. Слідом за цим Василь Чопик розкривав духовні питання на основі Біблії.

Програма ще триває, та учасники вже позитивно відгукуються про неї.

Валерій Левицький

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.