Ночі пильнування для молоді пройшли у Львівській, Закарпатській та Волинській областях

Ночі пильнування для молоді пройшли у Львівській, Закарпатській та Волинській областях

В суботу 23 березня на заході України відбулися обласні молодіжні зустрічі у форматі ночі пильнування. Молоді люди в межах своїх областей зустрілися для того, щоб присвятити час молитві, роздумам над Словом Божим та своїм духовним життям.

У Львові зустріч проходила у скороченому варіанті й тривала з 18 до 21 години. На ній було присутньо 40 осіб з Жовкви та двох львівських громад. Присутні читали книгу «Вершина 1: Основи духовного становлення». Вечір складався з трьох частин, кожна з яких розпочиналася невеликими духовними роздумами, слідом за якими лунали молитви. Молодь об’єднувалася у загальному співі, а також слухала сольні номери.

Ніч пильнування у Луцьку розпочалася о 22 годині й тривала до 5 години ранку. Було присутньо 20 осіб. На початку зустрічі молодь подивилась звернення керівника молодіжного служіння в Україні Івана Романюка. Далі, як і в інших областях, молоді люди звернулися до книги «Вершина 1». Оскільки попереду була ціла ніч, вони роздумували над кожним розділом, ділились своїми думками, співали та звершували молитви.

На Закарпатті обласна ніч пильнування проходила в Іршаві. О 22 годині для всіх присутніх була організована спільна вечеря. Далі почалося служіння, яке тривало до 3 години ранку. На зустріч приїхало 30 осіб. Зустріч складалася з чотирьох частин. Під час кожної один зі спікерів ділився духовними роздумами, лунали співи, а молодь об’єднувалася у молитвах.

Подібні заходи є важливими, особливо в контексті складних обставин у нашій країні. Молитовні зустрічі не лише згуртовують молодь, але й допомагають покращувати духовний стан, ділитися своїми переживаннями й радощами та зміцнювати надію на Бога.

Софія Данилюк, Антон Баранник, Андрій Мачіха

Фото: Софія Данилюк, Наташа Раковці (Гарастей)

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.