Результати євангельських зустрічей у Луцьку: четверо осіб охрестилися й стали вірянами адвентистської церкви

Результати євангельських зустрічей у Луцьку: четверо осіб охрестилися й стали вірянами адвентистської церкви

Євангельські зустрічі, які завершилися у Луцьку, принесли свої результати. Четверо осіб долучилися до адвентистської церкви і тепер вже вони допомагатимуть шукачам Божої істини зростати у вірі.

Двоє молодих людей, брат з сестрою, Максим та Альбіна Шапошнік, відвідували першу адвентистську громаду в місті Луцьк. Вони народилися в адвентистській родині, та лише зараз вирішили охреститися. Упродовж двох місяців вони вивчали Біблію з пастором за допомогою ресурсу «Школа Біблії». Своє бажання стати вірянами адвентистської церкви виконали на завершення євангельських зустрічей у Луцьку.

Ще дві людини, які охрестилися у Луцьку, пан Євгеній та пані Ольга були знайомі з адвентистами, адже у Євгенія двоюрідний брат є вірянином адвентистської церкви. Та вперше подружжя проявило справжній інтерес до адвентистського вчення, коли їх відвідав місіонер Сергій Мелесь. Вони регулярно зустрічалися з Сергієм для дослідження Слова Божого аж поки він не закликав їх охреститися.

Це перші результати євангельських зустрічей у Луцьку. Для когось вони вже стали поштовхом до того, щоб охреститися. Для інших вони справили серйозний вплив, щоб у майбутньому прийняти важливе рішення.

Олександр Слободський, Володимир Овчаренко

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.