Унікальний проєкт «Надія під час війни» розпочався у Хусті на Закарпатті

Унікальний проєкт «Надія під час війни» розпочався у Хусті на Закарпатті

Серія євангельських зустрічей під назвою “Надія під час війни” розпочалася 19 квітня у Хусті й триватиме до 28 квітня. Спікери програми, пастор Іван Крічфалушій та пастор, психолог Андрій Конашук щовечора розповідають аудиторії про біблійні принципи та кроки до щасливого шлюбу. В середньому зустрічі відвідує 30 осіб, 22 з яких не є парафіянами адвентистської церкви.

Напередодні по місту було розповсюджено близько 1000 запрошень, а на вулицях й у магазинах розміщені афіші. Також реклама була запущена у мережі Facebook, яку переглянуло 43000 користувачів.

Варто зазначити, що більшість з відвідувачів програми вже мали раніше контакт з адвентистською церквою, що формує їхню довіру до церкви. Так, дві сестри з сусіднього села не тільки відвідують щотижневі богослужіння, але вже й розглядають для себе можливість охреститися.

Іван Крічфалушій розповідає присутнім про Закон Божий, святість суботнього дня, стан померлих. Хрещення та принципи здорового харчування. Андрій Конашук спілкується на теми рівнів спілкування, 5 мов кохання. Вирішення конфліктів у сім’ї та ін.

Під час останньої зустрічі всі відвідувачі отримають у подарунок примірники Святого Письма, а діти — дитячі Біблії.

Іван Крічфалушій

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.